Съобщение

29 Септември 2023

Уважаеми клиенти,

Във връзка с подготовката за новия отоплителен сезон Ви уведомяваме, че е желателно до 30 септември да бъдат приключени всички ремонти по вътрешните инсталации и да се запълнят, ако са източени.

Клиентите трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Преди пускането на централното отопление е препоръчително да бъдат прегледани спирателните кранове и вентили в имотите за течове и повреди.

Важно е още да проверите изправността на електронните си уреди за дялово разпределение. В случай че дисплеят им е блед или угаснал, е необходимо незабавно да потърсят съдействие от обслужващата фирма – топлинен счетоводител. Сходни действия следва да бъдат предприети и при съмнение относно изправността на водомерите, тъй като срокът за метрологична проверка е 10 години.

Клиентите на топлинния счетоводител на Дружеството може да получат изчерпателна информация, относно различните възможностите за подмяна на уредите за дялово разпределение на страница ни, като се свържат с нас на имейл dr@toplo.bg.