Планово спиране на ТЕЦ "София Изток"

„Топлофикация София” ЕАД уведомява своите клиенти, че поради извършване на изпитание на газопровод и газови филтри, както и за ремонтни дейности, които изискват цялостно спиране на ТЕЦ „София Изток” в периода от 00:00 часа на 02.08.2021 г. до 24:00 часа на 11.08.2021 г. ще бъде спряна топлата вода в следните квартали:

 

кв. „Яворов”, кв. „Подуене - Редута”, ж.к. „Христо Смирненски”, кв. „Гео Милев”, кв. „Изток”, кв. „Изгрев”, кв. „Лозенец”, ж.к. „Дианабад”, ж.к. „Младост 1, 1А, 2, 3 и 4”, кв. „Мусагеница”, кв. „Полигона”, кв. „Студентски град”, кв. „Витоша”, кв. „Малинова долина”, ж.к. „Дървеница”, жк. „Дружба 1 и 2”, „Промишлен район - Гара Искър”, комплекс „Враня”, БАН и НИМХ.

 

По време на ремонта ще бъде извършена профилактика и рехабилитация на енергийни и водогрейни котли, паропроводи, спирателна и предпазна арматура, електрически, водоочистващи и газоснабдяващи съоръжения, магистрални топлопроводи и други.

 

Повече подробности клиентите могат да получат от сайта на Дружеството - www.toplo.bg и Фейсбук страницата - www.facebook.com/www.toplo.bg, както и на информационния телефон в Кол центъра на Компанията - 0 700 11 111. Напомняме, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода.

 

„Топлофикация София” ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство и разчита на разбиране, тъй като ремонтите са от изключителна важност за качеството на предлаганата от дружеството услуга.