Напомняне за „Студентски град“, „Дървеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“

Напомняме на своите клиенти от кварталите „Студентски град, „Дървеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“, че от 15 юли до 21 август 2020 г. ще бъде спряно подаването на топла вода поради започването на реконструкция на главния топлопровод. Съоръжението е силно амортизирано, затова подлежи на спешен ремонт, за да не аварира през зимата и да остави потребителите  от посочените квартали без отопление и топла вода.

 

За детските градини, които нямат алтернативен начин за топла вода, „Топлофикация София“ ЕАД е осигурила бойлери, така че родителите могат да бъдат спокойни за спазването на хигиенните изисквания. Болниците, засегнати от спирането на топлоподаването, разполагат със собствени алтернативни източници за подгряване на вода.  

           

Повече подробности спирането и за сроковете на ремонта клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111, както и  в сайта на дружеството – www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Напомняме, че за времето на ремонтите на потребителите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода.

 

Поднасяме извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство и разчитаме на разбиране от тяхна страна, тъй като ремонтите са от изключителна важност за подобряване показателите на предлаганата от дружеството услуга.