Съобщение 01.05.2012г.

2012-05-01

“Топлофикация - София” ЕАД уведомява своите клиенти, обслужвани от ОЦ "Люлин", че от 15 май 2012г.  започва подробен преглед на топлопреносната мрежа в кварталите:
Люлин – от 1 до 10 микрорайон, ж.к Надежда – 3, 4 и 6 част, ж.к Свобода,  ж.к Захарна фабрика и ж.к. Обеля.
Необходимостта да се извърши подробен преглед на топлопреносната мрежа е важен етап от подготовката за следващия отоплителен сезон и за извършването на предстоящите планови ремонти в посочените квартали. През периода януари-май 2012г. в посочените квартали са били направени 12 спирания на топлоподаването и именно това налага извършването на допълнителния преглед на съоръженията. Експертите на компанията са категорични, че изпълнението на тези мероприятия по топлопреносната мрежа ще подобрят надеждността на топлоснабдяването през следващия отоплителен сезон. С оглед прегледът на топлопреносната мрежа и ремонтите да се извършват по-бързо и максимално да се спести неудобството за клиентите, се предвижда топлата вода да бъде спирана поетапно в отделните микрорайони и квартали в рамките на 3 дни. Графикът за спиране на отделните райони е представен на сайта на „Топлофикация София”ЕАД - тук.
Клиентите могат да получат допълнително информация на телефона на ТР ”Люлин” – 934 00 80, както и  от сайта на компанията. Запитвания могат да бъдат подавани и на автоматичната телефонна линия за информация 958 01 55.
 “Топлофикация - София” ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти