Съобщение 12.02.2014 г

2014-02-12

 300 сметки за парно ще бъдат опростени през следващите три месеца

 

Промоцията стартира на 15 февруари и важи при плащане в касите на EasyPay

 

В рамките на следващите три месеца общо 300 клиенти на „Топлофикация София” ще получат безплатни сметки за парно и топла вода. Това ще е възможно чрез новата промоция на „Топлофикация София” и EasyPay, която стартира на 15 февруари и ще се проведе през февруари, март и април. Всеки абонат, платил отоплението и топлата си вода от 15-то до последното число на съответния месец ще може да се включи в томболата и да “нулира” сметката си. За целта задължението трябва да бъде до 1000 лв. на абонатен номер и плащането на месечната фактура да стане в един от 526-те офиса на EasyPay в София. В рамките на всеки месец ще бъдат опрощавани по 100 сметки за отопление и топла вода. Печелившите ще се определят на случаен принцип като “нулирането” на задължението ще става веднага.

 

“Стартираме тази инициатива както за коректните си клиенти, така и за да мотивираме клиентите, които по една или друга причина са забавили плащането на сметки до 1000 лв. към компанията. Благодарни сме на партньорите ни от EasyPay, тъй като идеята е тяхна и сумата, която ще бъде подарена на столичани за целия период на промоцията е за сметка на техния бюджет. Клиентите могат да бъда сигурни, че тази кампания по никакъв начин няма да утежни индивидуалните им сметки за парно.”, коментираха от „Топлофикация София”.

Това е втората подобна инициатива, която се провежда в рамките на отоплителен сезон. През миналата година 200 от абонатите на „Топлофикация София”, които плащат сметките си за парно чрез интернет платформата на ePay, спечелиха бонус парно за близо 30 000 лв. Тази кампания доведе до 64% ръст на онлайн плащанията на сметки към Топлофикация.

 

“Сегашната търговска промоция е с фокус върху касовите плащания, но пък вярвам, че възможността да нулираме сметките за парно и топла вода на 300  домакинства в столицата ще се посрещне положително. Провеждаме такива инициативи и с другите ютилити компании, тъй като в касите на EasyPay могат да се плащат всички комунални услуги”, допълни Георги Маринов, Изпълнителен директор на EasyPay.

Извън рамките на стартиращата промоция, клиентите на „Топлофикация София” могат да платят своите сметки за парно и топла вода в брой и в касите на „Топлофикация София”, на гишетата на Браво Инвестмънтс, в Централна поща, както и в 7-те възлови пощенски станции в столицата. Освен това сметки могат да се покриват и чрез разплащателна сметка, на банкомат или с SMS. Онлайн плащането става в системата на ePay или чрез онлайн банкиране.

Пресцентър „Топлофикация София” ЕАД