Топлофикация София открива първата мобилна приемна за столичани

Безплатна услуга смяна на партида предлагат мобилните приемни

“Топлофикация София” стартира информационна кампания за гражданите на столицата преди началото на отоплителния сезон. Основният акцент е провеждането на мобилни приемни във всички райони на София. Чрез тази инициатива „Топлофикация София“ ЕАД цели да улесни своите клиенти с информация и да даде възможност за разрешаване на проблемите им на място.

Първата мобилна приемна е предназначена за жителите на район „Изгрев“ в София и  ще се проведе днес(24.10.2013) от 15:00 до 18:00 ч. в залата на Междуучилищния център, ул. „А. П. Чехов” № 16А.  Експерти на „Топлофикация София” от Дирекция „Обслужване на клиенти и управление на вземанията”, Дирекция „Правна”, отдел „Жалби”, отдел „Маркетинг и енергийни услуги”, както и служители на компанията, които обслужват топлорайон „София Изток” ще консултират клиентите по въпроси, свързани с консумацията на топлинна енергия в жилищната сграда, топлинното счетоводство, проверка на прогнозни дялове, възможности за плащане на равни вноски, възможности за разсрочване на задължения, както и други теми, касаещи отоплителния сезон и потреблението на отопление и топла вода.

 „Целта на мобилната приемна е да бъдем по-близо до нашите клиенти, да се срещнем и с хората, които не могат да дойдат в обслужващите центрове на компанията.  Готови сме да отговорим на всички въпроси експертно и затова сме ангажирали наши служители от отделите, свързани с обслужването на потребителите. Предвидили сме безплатна услуга в рамките на приемната за клиентите, които желаят да си сменят партидата. Ще представим пред клиентите новите бонусни програми, които Топлофикация София предлага от началото на този отоплителен сезон, възможностите за сключване на споразумения за разсрочване на задълженията. Подготвили сме и практични съвети за икономично ползване на топлинната енергия и оптимизиране на сметките.” коментира Стоян Цветанов, изпълнителен директор на Топлофикация София.

За участие в работата на мобилната приемна са поканени представители на фирмите за дялово разпределение, на потребителски и неправителствени организации, на местната администрация и общински съветници.

„Провеждането на мобилни приемни за гражданите е по препоръка на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която ангажира за организирането им и районните администрации. Убеден съм, че със съвместните ни усилия ще успеем да бъдем полезни на столичани, да им предоставим коректна и актуална информация за услугата централизирано топлоснабдяване и да ги успокоим, че през предстоящия отоплителен сезон те ще получават качествено и  надеждно топлоподаване в домовете си.” заяви Цветанов
Следващите мобилни приемни ще се провеждат по предварително определен график в районите кметства на столицата.

 

Мобилна приемна на „Топлофикация София” ЕАД  

със съдействието на районните администрации

 

График  за м. Ноември2013г.


 

График  за м. октомври 2013г.Район

Дата на провеждане

Място на провеждане

Времетраене

1.

Район „Изгрев”

24 октомври 2013

Междуучилищен център,

ул. „А.П.Чехов” № 16 А

от 15.00 до 18.00 часа

2.

Район „Лозенец”

28 октомври 2013

ул. „Развигор” № 1

от 15.30 до 18.30 часа

3.

Район „Сердика”

29 октомври 2013

бул. „Княгиня Мария Луиза” № 88, ет.4

от 14.00 до 17.00 часа

4.

Район „Младост”

30 октомври 2013

ж.к. Младост 3

ул. „Св. Преображение” № 1

от 15.00 до 18.00 часа

*Графикът на мобилните приемни през м. ноември 2013г. ще бъде публикуван допълнително.